Web development

Falcon ITS biedt verschillende diensten aan. Dit in eigen beheer of in samenwerking met gespecialiseerde partners op dat vlak.
Steeds met de beste garantie op kwaliteit, service en bedrijfszekerheid. Net als u willen wij dat u maximaal kan genieten van onze diensten en dat ze een meerwaarde creeƫren voor uw bedrijf en de bedrijfszekerheid.
Hieronder vindt u meer informatie over onze Web development diensten.

Web

Falcon ITS kan de programmatie, updaten en hosten van uw website doen.
We bieden op maat gemaakte websites, naar uw wensen.

Van een eenvoudige website die u eenmanszaak of kleine KMO voorstelt tot meer uitgebreide oplossingen of een CMS systeem.
Wij regelen voor u het opstarten van de website, de programmatie, het aanvragen van het webadres, tot het online zetten van uw nieuwe website. Ook het updaten van uw (bestaande) website kunnen wij ter harte nemen.

Een website is een uithangbord van je bedrijf. Het lijkt ons dan ook logisch dat u hier een duidelijk en aantrekkelijk iets aan uw (potentiele) klanten kan aanbieden.

In samenspraak met u, luisteren we naar de wensen van uw website. We stellen een offerte hiervoor op en kijken na of we op dezelfde golflengte zitten, waarna wij uw website ontwikkelen. Tijdens deze ontwikkelingsfase krijgt u regelmatig updates over de status van het project, en kan waar nodig bijgestuurd worden. Uiteindelijk leveren we de door u gevraagde site op, zonder dat u zelf veel tijd en zorgen hebt moeten steken in de ontwikkeling en uitvoering hiervan.