Cloud computing

Falcon ITS biedt verschillende diensten aan. Dit in eigen beheer of in samenwerking met gespecialiseerde partners op dat vlak.
Steeds met de beste garantie op kwaliteit, service en bedrijfszekerheid. Net als u willen wij dat u maximaal kan genieten van onze diensten en dat ze een meerwaarde creeƫren voor uw bedrijf en de bedrijfszekerheid.
Hieronder vindt u meer informatie over onze Cloud computing diensten.

Cloud

Wij bieden verschillende cloud computing diensten aan : SaaS ( Software as a Service ), Mail on Demand, Backup on Demand etc.
Doordat u minder hoeft bezig te zijn met licenties, hardware en configureren, kan u besparen op deze budgetten, en kan u kiezen voor een fixed of flexibele payment oplossing, afhankelijk van de groei van uw bedrijf, gericht op de toekomst, zonder zorgen.
We kunnen zelfs uw bestaande systemen migreren naar de cloud, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over verouderde systemen.
Werken vanuit de cloud biedt tevens een meerwaarde voor uw bedrijf : Uw systemen zijn steeds en overal beschikbaar : vanop prospectie bij een klant, op vakantie, van bij u thuis.

Gewoon aanloggen op het systeem en het lijkt alsof u op uw eigen bedrijfsnetwerk aan het werken bent.
Tevens zijn uw bestanden steeds veilig in de cloud. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over backups maken en instellen.
Dagelijks worden onze cloudsystemen gebackuped, waardoor het makkelijk is om een restore te doen van gegevens.
Ook naar investering toe is cloud een goede oplossing om de investerings en licentiekosten te spreiden over een langere termijn. Daar waar u bij de klassieke IT omgeving onmiddellijk een IT budget moet voorzien voor aankoop van hardware en licenties, kan u dat bij cloudoplossingen spreiden over langere tijd, en werkt u meer met een soort van renting, waardoor de investeringskost wordt gespreid over een langere periode.
Eveneens zit een upgrade naar de nieuwste software versie meestal inbegrepen in deze oplossing, daar waar u bij de klassieke manier om de paar jaar terug moet investeren in nieuwe licenties.