Data and voice communications

Falcon ITS biedt verschillende diensten aan. Dit in eigen beheer of in samenwerking met gespecialiseerde partners op dat vlak.
Steeds met de beste garantie op kwaliteit, service en bedrijfszekerheid. Net als u willen wij dat u maximaal kan genieten van onze diensten en dat ze een meerwaarde creeƫren voor uw bedrijf en de bedrijfszekerheid.
Hieronder vindt u meer informatie over onze Data en voice communication diensten.

Datavoice

Voor alle data en voice communicatie kan u ook bij ons terecht.
Data en voice verbindingen voor analoge telefonie, digitale systemen en ook volledige Voice over IP oplossingen kunnen wij aanbieden.

Ook voor communicatieverbindingen over langere afstanden, kunnen wij u helpen aan de nodige oplossingen : Long Range Ethernet en Extended Ethernet kunnen een interessante oplossing zijn voor uw projecten. Ideaal om uw data communicatie over afstanden van meer dan 500 meter te regelen.
Het aanvragen van nieuwe telefoon of ADSL lijnen kunnen wij ook voor u doen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of u wel het juiste type aangevraagd hebt.

Draadloze oplossingen hiervoor is tevens een mogelijkheid. MESH netwerken die een draadloze communicatiedekking geven in gans uw huis of bedrijf zijn maar 1 van de vele mogelijkheden die we kunnen aanbieden.
Voor elk probleem dat u hebt, kunnen we wel met een oplossing komen.