The New Way to success. advance. progress.

Niet investeren in ICT heeft menig bedrijf reeds de das omgedaan.
Om vooruitgang te boeken en succes te oogsten moet u dus kunnen rekenen op een betrouwbare en goede partner om uw IT behoeften te behartigen.
Wij zijn die partner, die ervoor wil zorgen dat u zich kan bezighouden met uw core business en de zekerheid dat uw IT infrastructuur klaar is voor de toekomst.


Wie zijn wij

Falcon ITS is een jong bedrijf, maar heeft reeds jaren aan ervaring en kennis in huis.

Wij willen kleine ondernemingen, zelfstandigen, eenpersoonszaken en de gewone particulier services en diensten aanbieden die verder gaan dan de doorsnee PC winkel die je om de hoek vindt in elk dorp of de grote winkelketens, waar service ver te zoeken is en u niet meer dan gewoon een zoveelste klant bent. Wij gaan voor de persoonlijke aanpak en willen weten wat uw wensen zijn en kijken dan samen of we hiervoor een geschikte oplossing vinden.

Maar daar houdt het niet op voor ons. Wij willen er ook voor u zijn om in te spelen op toekomstige problemen en u hiervoor oplossingen aanbieden, en in geval van problemen zorgen dat u niet moet wachten op een oplossing.

Dankzij onze verschillende partners kunnen wij u een ruim aanbod IT diensten aanbieden.
Gaande van netwerkbekabeling, naar serverinstallatie, configuratie, VOIP, netwerkinstallaties, webdevelopment en webhosting, hardware en totaaloplossingen.

Elke klant heeft andere behoeften, en door onze persoonlijke aanpak, zorgen we ervoor dat u een oplossing aankoopt die aan u noden voldoet. Op maat gemaakt, met mogelijkheid om naar de toekomst uit te breiden, zonder een nieuwe, grote investering.

Zit je met iets in je hoofd, neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing voor uw visie.


Onze Geschiedenis