IT consultency

Falcon ITS biedt verschillende diensten aan. Dit in eigen beheer of in samenwerking met gespecialiseerde partners op dat vlak.
Steeds met de beste garantie op kwaliteit, service en bedrijfszekerheid. Net als u willen wij dat u maximaal kan genieten van onze diensten en dat ze een meerwaarde creeƫren voor uw bedrijf en de bedrijfszekerheid.
Hieronder vindt u meer informatie over onze IT consultency diensten.

Consultency

Wenst u een onafhankelijke controle of onderzoek naar uw IT infrastructuur of een IT project dat opvolging nodig heeft, dan kunnen wij daarvoor een gespecialiseerd persoon ter uwer beschikking stellen.
Samen met u zal hij de kritische punten van uw infrastructuur bespreken, of indien het de opvolging van een project gaat, zal hij uw belangen hierin verdedigen en u bijstaan om de juiste beslissingen te nemen, rekeninghoudend met uw visie, idee en budget.
Het principe is simpel : u houdt zich bezig met uw hoofdactiviteit, en onze consultent houdt zich bezig met het IT gedeelte van het project.
Op deze manier hoeft u zelf niet het ganse project mee op te volgen, en kan u zich met de corebusiness van uw bedrijf bezig houden.

Tevens zal onze consultent u steeds in begrijpbare taal alles uitleggen, zodat u niet eerst een cursus "technisch IT spreken" moet volgen voordat u met andere IT partners aan de tafel gaat zitten. Wij willen dat u begrijpt wat er gebeurd, want mooie en dure woorden zijn niet altijd een garantie voor kwaliteit.
Onze consultent zal zich steeds voegen naar de code of conduct van uw bedrijf, en aan alle daarbijhorende verplichtingen voldoen. Wij willen onderdeel uitmaken van uw bedrijf, het lijkt ons dan ook logisch dat wij ons houden aan uw bedrijfsregels.